Informatii tehnice

Profilul Viva Plast

Compania noastră utilizează profilul Viva Plast pentru fabricarea ferestrelor și a ușilor. Profilul are o lățime de 60 mm și o înălțime a peretelui exterior de 68 mm. Grosimea peretelui exterior este de 2.5 mm iar profilul este alcătuit din 4 camere interioare.

• Coeficientul de transfer termic Uf = 1.59 W/m2K
• Clasa de etansare la apa 4A
• Clasa de rezistenta la vant C1
• Clasa 4 de permeabilitatea a aerului
• Indicele de izolare a zgomotului Rw (C; Ctr) = 31 (-2; -5) dB
• Vezi culorile disponibile

Profil termopan TermoPVC Baicoi. VivaPlast 4 camere.

Sticlă Termoizolantă LowE

Pe suprafața sticlei se aplică o peliculă dintr-un oxid de metal pentru a împiedica pierderile de căldură (stratul LowE). Suprafață vitrată este alcătuită din două foi de sticlă cu o lățime de 24 mm ce oferă un aspect plăcut ferestrelor și o luminare bună a spațiului interior .

Geam termopan termopvc.

Feronerie și Accesorii

Sistemul de feronerie ales de noi este produs de compania Vorne ce asigură un număr minim de 15.000 cicluri de funcționare închis/deschis, oferă posibilitatea unui reglaj fin al funcționarii ferestrelor, asigura un grad ridicat de securitate și prezintă o distribuție foarte bună a forței de etanșare.

Logo feronerie Termopvc Vorne.

Doriți să plasați o comandă?

Dacă da, atunci vă rugăm să ne trimiteți o schiță cu dimensiunile dorite iar după acceptarea prețului vom realiza măsurătorile la locația dumneavoastră.

- WhatsApp (cel mai rapid):apasa aici
- Telefon: 0766.481.883
Timp mediu de execuție și montaj: 1-2 săptămâni
Declinarea responsabilității cookie-urilor

OK Site-ul nostru salvează anumite informații (cookies) pe dispozitivul tău pentru a-ți oferi o bună experiență de utilizare.